Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansalliset kalatutkimuspäivät

20.03. | 08:00 - 21.03. | 17:00.

Kansalliset kalatutkimuspäivät kokoaa yhteen kalatutkijat ja kaikki kalatiedosta kiinnostuneet kuulemaan uusia tutkimustuloksia sekä keskustelemaan ajankohtaisista kala-, kalanviljely- ja kalataloustutkimukseen liittyvistä asioista rapuja unohtamatta.

Kansalliset kalatutkimuspäivät järjestetään taas 20.3−21.3.2023 Jyväskylässä. Esitykset ja posterinäyttely toteutetaan livenä Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa (Auditorio 2). Osallistujia Agoralle otetaan enintään 195 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan voi myös osallistua etäyhteyksin, jolloin osallistujamäärä ei ole rajoitettu.

Ilmoittautuminen ja lisää tietoa tapahtumasta: Kansalliset kalatutkimuspäivät 2023 — University of Jyväskylä (jyu.fi)

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta 20.1 ̶  13.3.2023.

Tervetuloa kalatutkimuspäiville!

Tutkija, kala-alan asiantuntija, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua kalatutkimuspäivien sisällön tuottamiseen ja jakaa uutta ja ajankohtaista tutkimustietoa monimuotoiselle kuulijakunnalle. Esitys (15 min.+10 min.) tai posteri esitys. Tiistain aamupäivä alkaa Tutkimuksen ja kalastajien välinen kumppanuus (TUKALA) innovaatio-ohjelman esityksillä ja muu ohjelma rakentuu valittuihin esityksiin perustuen.


Takaisin     Tapahtumakalenteri