Ole edelläkävijä – perehdy yrityksen vesivastuullisuuteen

2.9.2022

Vesivastuullisuus on jatkuvasti suosiotaan kasvattava lähestymistapa yritysten vedenkäytön kehittämiseen ja vesistövaikutusten hallintaan. Vesivastuullisuudessa on samanaikaisesti kyse sekä laajemmin yhteisten veteen liittyvien ongelmien ratkaisemisesta että yritysten liiketoimintamahdollisuuksien uudistamisesta.

POLKU 2.0 hanke tarjoaa nyt tähän ajankohtaiseen vesivastuullisuusteemaan keskittyvää koulutusta maksuttomasti!

Miksi osallistua?
Osallistumalla Yrityksen vesivastuullisuus -koulutukseen
• opit, miksi vesivastuullisuus tulee huomioida yritystoiminnassa ja millaisia mahdollisuuksia vesivastuullisuudesta huolehtimiseen on
• syvennät ymmärrystäsi veden säästämiseen ja vesistöjen hyvinvoinnin edistämiseen pyrkivästä toiminnasta
• opit tunnistamaan, millainen rooli yrityksellä voi olla paikallisten vesistöjen hoitamisessa ja ennallistamisessa
• perehdyt yritysten ympäristö- ja yhteiskuntavastuulliseen toimintaan käytännössä.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?
Yrityksen vesivastuullisuus -koulutus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, sisällöt soveltuvat kaikille toimialoille.

Aikataulu
POLKU 2.0 -hanke järjestää koulutuksen yhteistyössä Suomen Vesistösäätiön kanssa 28.9.–9.11.2022. Koulutus koostuu neljästä neljän tunnin mittaisesta tapaamisesta (yht. 16 t), joista kolme järjestetään paikan päällä ja yksi verkossa.

Yksi tapaamisista on maastoretki Laukaan Capeenpurolle, jossa tutustutaan käynnissä olevaan vesistön luonnonmukaistamistyöhön. Järjestäjät tarjoavat paikalle bussikuljetuksen Jyväskylästä. Muut lähitapaamiset järjestetään Jyväskylässä, Jyväskylän yliopiston tiloissa.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.9.2022

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ota yhteyttä sähköpostitse polkukartta@jyu.fi tai puhelimitse: 050 476 0540 / Laura Kauniskangas (arkisin klo 9–15).

Yrityksen vesivastuullisuus -koulutus on osa POLKU 2.0 -hanketta, jonka päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto. Rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston asiantuntijat.

Lisätietoa myös sosiaalisessa mediassa: